Bluebar

U9 Piger & Drenge

Om holdet

U9 piger og drenge er for de børn der er født i 2013. Derudover har vi i denne sæson udvidet holdet med U10 piger, der er født i 2012. 


Vi arbejder med håndbold færdigheder som at gribe/kaste bolden, presspil, forskellige skudformer, finter og så arbejder vi med spilforståelse. Men der er også altid plads til sjove lege med og uden bold. Det gælder om, at alle bliver udfordret på det niveau, den enkelte spiller er på. 


Vi er en god blanding af både nybegyndere og øvede spillere, der elsker fællesskabet, sjov og sved på panden. Vi dyrker sammenholdet, så der er gode muligheder for at finde nye venner på holdet. 


Vi spiller håndbold på kortbane med 5 spillere på hvert hold. Vi spiller kamp i weekenden og er også med til stævner. Derudover laver vi andre sociale aktiviteter i løbet af sæsonen. 


Vi træner 2 gange om ugen, og hvis du har lyst til at være med, kan du skrive til holdets træner og aftale en prøvetræning, inden du beslutter dig for medlemskab. Herefter kan du tilmelde dig holdet ved at klikke på Tilmelding.


Træningstider:

  • Torsdag kl. 17:00-18:00 i Hallen ved Lindegårdsskolen
  • Lørdag kl. 11:30-13:00 i Lyngby Hal 2
Trænere
W1siziisijiwmjmvmdevmtgvmwkynxk2zjj0zwlfqxv0b3bhcnruzxjfqmfubmvyxze2mhg2mdaucg5nil1d?sha=c5e80a195cfb4a48